Prethodni članak
Sljedeći članak

POSLANA JASNA PORUKA: Stop huliganizmu i govoru mržnje

Predstavljen program 'Prevencije huliganizma promičemo kulturu tolerancije, dijaloga i nenasilja'


Danas se u Festivalskoj dvorani u Krapini održalo predstavljanje preventivnog programa 'Prevencije huliganizma promičemo kulturu tolerancije, dijaloga i nenasilja' kojeg provodi Ministarstvo unutarnjih poslova.

Program je predstavljen učenicima Srednje škole Krapina, osnovnih škola Ljudevit Gaj i August Cesarec, a prikazan je i edukativni film usmjeren usmjeren na sprječavanje huliganizma i govora mržnje.

- Prihvaćanjem različitosti, različitostih i drugih omogućavamo normalno funkcioniranje društvene zajednice, a svojim javnim djelovanjem moramo poslati jasnu poruku o neprihvatljivosti svih oblika govora mržnje i diskriminatornog ponašanja – istaknuo je pri predstavljanju zamjenik ravnatelja PU krapinsko-zagorske Robert Pavić.

Dodajmo kako su uz ravnatelja škole bili prisutni i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović te pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Krapinsko-zagorske županije Ivan Lamot, Svetislav Joka ispred Centra za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo KZŽ.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook