Prethodni članak
Sljedeći članak

Posjetite županijsku izložbu stoke i konja na sajmištu u Zlataru

Svečano otvorenje predviđeno je u subotu u 11.30 sati, a neizostavni dio i ove je godine 'Bambino Kup', na kojem izlažu mladi izlagači


U Zlataru će u subotu 11. svibnja biti održana 19. Izložba stoke i 21. Izložba konja Krapinsko - zagorske županije.

Izložba će se održavati na prostoru sajmišta, a ocjenjivanje stoke predviđeno je od 9 sati. U 11 sati održat će se mimohod konjskih zaprega i jahača od Parka hrvatske mladeži do sajmišta, a u 11.30 sati na redu je svečano otvorenje izložbe.

Izložbu organiziraju Krapinsko - zagorska županija, Grad Zlatar, Hrvatska poljoprivredna agencija, Središnji savez udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka, Savjetodavna služba, Turistička zajednica Krapinsko - zagorske županije te stočarske i konjogojske udruge Krapinsko - zagorske županije. Bit će ocijenjeno 5 kolekcija goveda i 3 kolekcije konja.

Neizostavan dio i ovogodišnje izložbe bit će „Bambino kup“, na kojem izlažu mladi uzgajivači, budući nositelji obiteljskih gospodarstava i stočarske proizvodnje u Zagorju. Također, na događanju će biti i 26 izlagača malih životinja te uzgajivači koza, ovaca, zagorskih purana i kokoši hrvatica. Proglašenje i nagrađivanje najboljih grla predviđeno je u 13 sati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook