Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogledajte tko je dobio nagradu za najbolje volontere, volonterske akcije i ustanove

Festival volontera i dodjelu nagrada organizirala je Udruga mladih Feniks


Jučer je u Gradskoj knjižnici Oroslavje održan Treći Festival volonterizma u organizaciji udruge mladih Feniks. Dodijeljene su nagrade za najbolje volontere, volonterske akcije i ustanove s područja Oroslavja, Donje Stubice, Stubičkih Toplica, Velikog Trgovišća i Jakovlja.

 

Nagrada za najvolonterku u kategoriji mladih dodijeljena je Petri Vuković, volonterki Udruge mladih Feniks. U kategoriji odraslih nagradu najvolontera odnio je Željko Hohnjec iz Udruge Sport – line iz Velikog Trgovišća, a najvolonterke Valentina Pagadur iz GDCK Donja Stubica.

 

Nagrada za najbolju organizaciju civilnog društva dodijeljena je Udruzi žena Općine Jakovlje ''Dora'', a za najbolju ustanovu Centru za socijalnu skrb Donja Stubica. Nagrada za najbolje provedenu akciju u 2017. godini pripala je DND – u Stubičke Toplice za akciju ''Topličke orhideje''.

 

Uručene su i zahvalnice volonterima Lokalnog volonterskog centra Orkas te poslovnim partnerima i donatorima kao zahvala za uspješnu suradnju. Cilj festivala je, kažu iz organizatorske Udruge mladih Feniks, promicanje volonterstva koje doprinosi stvaranju pozitivnih promjena u društvu te je stoga izuzetno važno priznati, vrednovati i nagraditi rad volontera.

 

Tijekom protekle godine, provedene su brojne akcije u kojima je sudjelovalo osamdesetak volontera, a u provedbi volonterskog programa pružanja pomoći u učenju trenutačno ih sudjeluje sedam.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook