Prethodni članak
Sljedeći članak

Poduzetnik iz Sesveta donirao 5000 kuna za parket u kraljevečkoj školi

Crowfunding kampanja „Djeca zaslužuju najbolje“ još je uvijek u tijeku


Crowdfunding kampanjom ”Djeca zaslužuju najbolje” pokrenutom početkom siječnja ove godine s ciljem prikupljanja dobrovoljnih priloga za sanaciju školskog hodnika u Područnoj školi u Radakovom dosad je prikupljeno 12.364 kuna od ukupno 40 tisuća kuna koliko je potrebno.

Načelnica zadovoljna


Tijekom akcije zadovoljna je i načelnica Općine Kraljevec na Sutli Danijela Pongrac koja je zajedno s ravnateljem OŠ Pavla Štoosa Antom Vukelićem kampanju i pokrenula. – Malo po malo prikupljamo sredstva i zadovoljni smo prikupljanjem sredstava putem ove inovativne platforme koja nam omogućava prikupljanje sredstava od šire javnosti. Iz tjedna u tjedan vesele nas nove uplate. Uspjeli smo potaknuti poduzetnike s područja Općine Kraljevec na Sutli, a i iz susjednih gradova i općina, da se uključe u ovu kampanju za naše najmlađe i veseli nas da su ovu kampanju prepoznali kao kampanju u koju su spremni uložiti svoja sredstva u obliku donacije – zadovoljna je odazivom načelnica Kraljevca na Sutli.

Donatori

Bruno Herceg (35) iz Sesveta, vlasnik tvrtke Arbor - Ars d.o.o. koja u Kraljevcu ima pilanu jedan je od izdašnijih donatora koji je za obnovu hodnika u PŠ Radakovo uplatio 5.000 kuna. – Smatramo da treba pomoći kraju u kojem radimo. Posao ide relativno dobro i ne vidim razlog zašto ne bismo uložili u kraj i pomogli ljudima, pogotovo djeci – rekao je Herceg koji smatra da su crowdfunding kampanje odličan način ulaganja u opće dobro zajednice.

– Također, željela bih spomenuti da se očekuje i donacija gospodina Ivana Roberta Sertića koji živi u Njemačkoj, ali vuče korijene iz naše sredine. Redovito prati događanja u našoj domovini te je spreman podržati ovakvu kampanju koja je pokrenuta za dobrobit naših školaraca. Očekujemo da će se predviđeni iznos prikupiti vrlo brzo. Što se tiče radova, želja nam je da se nakon uskrsnih praznika učenici vrate u novouređen hodnik te da brzo zaborave slike hladnog, ispucanog i trošnog hodnika kojim sada koračaju– rekla je načelnica Danijela Pongrac. Podsjećamo, svi koji se žele uključiti u ovu akciju i tako pomoći učenicima PŠ Radakovo mogu to učiniti na linku: http://croenergy.eu/projekt/djeca-zasluzuju-najbolje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook