Prethodni članak
Sljedeći članak

POČINJU AUDICIJE: Postanite i vi 'Prvi glas Zagorja'

Ove godine festival će se održati u kategoriji 'pjevači do 15 godina' i 'stariji od 15 godina'


Ove se godine održava jubilarno 50. izdanje Tjedna kulture, zabave i športa u sklopu kojeg se organizira i renomirani festival pjevača amatera 'Prvi glas Zagorja'. Festival će se održati od 18. do 25. kolovoza i to u dvije kategorije – pjevači do 15 godina i oni stariji od 15 godina.

Uskoro kreću i audicije i to 22. svibnja u Varaždinu u Pučkom otvorenom učilištu u 14 sati, u Zagrebu 23. svibnja u Studentskom domu Stjepan Radić od 18 sati, u Zaprešiću 24. svibnja u Srednjoj školi 'Josip Jelačić' od 17 sati, u Velikoj Gorici 25. svibnja u Pučkom otvorenom učilištu (kinodvorani) od 17 sati te Svetom Križu Začretju 26. svibnja od 11 sati u Općinskoj knjižnici.

Kandidati će na audiciji izvoditi pjesmu po vlastitiom izboru bez glazene pratnje. Na svim audicijama mogu se javiti kandidati za obje kategorije, odnosno, i oni do 15 godina i oni stariji od 15, osim u Sv. Križu Začretju. Tamo će se audicija za kandidate u kategoriji do 15 godina održati 2. lipnja u 11 sati u Općinskoj knjižnici u Sv. Križu Začretju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook