Prethodni članak
Sljedeći članak

Počinje proljetni dio natjecanja u 1. županijskoj nogometnoj ligi

Danas u 15. sati utakmicama 14. kola počinje proljetni dio natjecanja u 1. županijskoj nogometnoj ligi


Danas u 15. sati utakmicama 14. kola počinje proljetni dio natjecanja u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Prvo da vas podsjetimo kako izgleda poredak uoči nastavka prvenstva.

Vodeći je Gaj iz Mača sa 31 bodom. Slijedi zabočka Mladost koja ima 28 bodova. Bod manje ima Klanjec. Straža na 4. mjestu ima 25 bodova, a dva boda manje od Straže ima Radoboj na 5. mjestu. Rudar iz Mihovljana je sakupio 20 bodova i drži šesto mjesto.

Slijede Mladost iz Marije Bistrice s 18, Rudar iz Dubrave Zabočke sa 16 i Schiedel s 15 bodova. Tondach na 10. i Jedinstvo na 11. mjestu imaju po 14 bodova. Dvanaesti je Zagorec iz Velikog Trgovišća s 13 bodova, dok su na začelju Stubica i Inkop koji imaju po 5 bodova.

Derbi susret 14. kola je utakmica u Humu na Sutli gdje četvrtoplasirana Straža ugošćuje drugoplasiranu Mladost iz Zaboka. Riječ je o dvije vrlo čvrste momčadi i moguća su sva tri znaka. Vodeći Gaj gostuje u Zabočkoj Dubravi kod Rudara.

Podsjetimo upravo je Rudar jedna od dvije momčadi koje su porazile vodeći Gaj. Trećeplasirani Klanjec na svom terenu dočekuje Mladost iz Marije Bistrice. Sa sakupljanjem bodova pod hitno trebaju početi Stubica i Inkop. Stubica gostuje u Mihovljanu kod Rudara, dok Inkop gostuje kod Radoboja.

Još se sastaju Tondach - Jedinstvo i Zagorec VT - Schiedel.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook