Prethodni članak
Sljedeći članak

Počela sanacija uništene ceste Zlatar – Mrazovec – Donja Batina

Grad Zlatar upozorava vozače koji koriste tu dionicu da je, ako je moguće, izbjegnu, i koriste okolni put Donja Batina – Zlatar


Županijska uprava za ceste KZŽ u četvrtak je započela radove na sanaciji i oborinskoj odvodnji na dionici lokalne ceste Zlatar – Čubeki - Mrazovec – Donja Batina, nakon čega će krenuti i asfaltiranje određenih dionica te ceste, koje su u najkritičnijem stanju.

Kako kaže gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek, cesta koja je pod ingerencijom ŽUC – a, bila je u dosta lošem stanju. – Na to smo upozoravali ŽUC, kao i Županijsku skupštinu. Prometnica je uništena ponajviše jer je jedan od alternativnih pravaca vozačima dok traje rekonstrukcija državne ceste Zlatar Bistrica – Konjščina.

– Ovaj pravac koristio je veliki broj vozača, i još uvijek to čini, no cesta je dosta loša i uska, tako da zahvaljujemo ŽUC – u i Krapinsko – zagorskoj županiji što su uočili problem i što je krenula sanacija. Ujedno, upozoravamo vozače koji koriste tu dionicu da je, ako je moguće, izbjegnu, i koriste okolni put Donja Batina – Zlatar, jer se promet odvija naizmjeničnim propuštanjem vozila dok traju radovi – naglasila je gradonačelnica.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook