Prethodni članak
Sljedeći članak

PADAO GUST SNIJEG: Neki dijelovi Zagorja ostali tijekom noći bez struje

Uklonjena je većina kvarova na opskrbi električnom energijom

  • Gust snijeg padao je tijekom noći u Zagorju

    Gust snijeg padao je tijekom noći u Zagorju


U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 111 poziva na broj 112.
Većina poziva po kojima je ŽC 112 postupao odnosila se na intervencije ekipa hitne medicinske pomoći kojih je u posljednjih 24 sata bilo osamnaest, izvijestio je ŽC 112 Krapina.

Prema informacijama koje je prikupio županijski centar 112 Krapina, u protekla 24 sata na području naše županije dogodila se jedna prometna nesreća i to u Svetom Križu Začretju gdje je vozač osobnog vozila udario pješaka te ga lakše ozlijedio, o čemu je portal zagorje.com izvijestio jučer. (http://www.zagorje.com/clanak/crna-kronika/rano-jutros-automobilom-naletio-na-58-godisnjeg-pjesaka)

- Od drugih važnijih događaja izdvaja se da je tijekom noći došlo do prekida u opskrbi električnom energijom i to uglavnom na području Svetog Križa Začretja i dijelova grada Krapine. Tehničke ekipe HEP-a noćas su uklonili većinu kvarova dok potrošači električne energije s područja Jurjevca Začretskog, Klupca, Vrtnjakovca … mogu očekivati da će se opskrba normalizirati već tijekom jutra. Zimske službe su također odradile svoj posao tako da nismo primali pozive nezadovoljnih građana po tom pitanju. - rekli su iz ŽC 112 Krapina.

- Skrećemo Vam pozornost da je danas prva subota u mjesecu te će se u skladu s time u 12:00 sati izvršiti ispitivanje sustava za uzbunjivanje stanovništva – propćio je ŽC 112 Krapina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook