Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovog vikenda lopovi provalili u dućan, ugostiteljski objekt, garažu i napuštene kuće

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je sedam kaznenih djela (pet kaznenih djela teške krađe, jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari)


Ponovno se dogodila provala u trgovinu na području Krapinsko-zagorske županije. Ovog puta, nepoznati počinitelj je ušao u trgovinu u Lipovcu u noći sa subote na nedjelju i ukrao cigarete i kavu čime je oštetio poduzeće iz Zaboka za desetak tisuća kuna.

Iste je noći nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Bedekovčini gdje je s police ukrao mobitel, a iz kase novac čime je oštetio 36-godišnjeg vlasnika za nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 10. do 12. , nepoznati počinitelj provalio u garažu u Maču te iz zaključanog metalnog ormara ukrao dvije lovačke puške i pištolj, čime je oštetio 57-godišnjeg vlasnika za nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 5. do 11. studenoga 2017. godine u mjestu Svedruža, nepoznati počinitelj ukrao je štednjak na drva i elektromotor iz napuštene kuće, u vlasništvu 58-godišnje hrvatske državljanke.

Također iz napuštene kuće u Selnici, nepoznati počinitelj je u razdoblju od srpnja do studenoga 2017. godine, otuđio dvije pipe, oštetivši 36-godišnju vlasnicu za više stotina kuna.

Policijski službenici obavili su očevid kod dvije prometne nesreće u kojima je pet osoba zadobilo lakše, a jedna osoba teške tjelesne ozlijede te kod četiri prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook