Prethodni članak
Sljedeći članak

Ove subote Božićni sajam u Stubakima, uz dječju predstavu te ponudu cvijeća, ukrasa i kolača

Događanje počinje od 9.30 sati


Turistička zajednica Općine Stubičke Toplice i ove godine organizira kulturno događanje ''Božićni sajam u Stubakima'', u subotu, 15. prosinca od 9.30 do 13 sati. Manifestacija će se održati u Parku Vladimira Bosnara, kod fontane, a u centru slike cijeloga događanja bit će umjetnički oblikovane velike božićne jaslice od prirodnih materijala.

Posjetitelji će moći kupiti razne prigodne ukrase, poklončiće i tradicijske suvenire koje će izložiti Udruga Hrvatska žena Stubičke Toplice, učenička zadruga ''Bobi'' Osnovne škole Vladimir Bosnar, Dječji vrtić ''Zvirek'' i Društvo naša djeca.

U ponudi će biti i božićno cvijeće i kreacije cvjećarne ''Cvjetić'', a moći ćete i kušati slastice koje će pripremiti članice Udruge Hrvatska žena i Udruge umirovljenika St. Toplice te Švicarsko – hrvatsko društvo Stubičke Toplice te kupiti svakojake proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava stubičkog kraja.

Bit će tu i prigodni program za djecu, dječja predstava Kofer teatra, uz druženje i fotgrafiranje s Djedom Božićnjakom, a za glazbeni štimung pobrinut će se tamburaški sastav ''5 za Pet''. Generalni pokrovitelj manifestacije je Općina Stubičke Toplice.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook