Prethodni članak
Sljedeći članak

Ove subote 11. O'ROCK FEST koji ove godine ima humanitarni karakter

Gostujući bendovi su prošlogodišnji pobjednici O'ROCK FEST-a, Ogenj (Koprivnica) i najpoznatiji zagorski rock band, Zadruga


Udruga mladih Feniks ove će godine po jedanaesti puta organizirati O'ROCK FEST. O'ROCK FEST je jedan od najdugovječnijih rock festivala natjecateljskog karaktera na ovom području, čiji su pobjednici iz prijašnjih godina ostavili te i dalje ostavljaju trag na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Novost ovogodišnjeg O'ROCK FEST-a je njegov humanitarni karakter. Naime, Udruga mladih Feniks kao organizator festivala, ponukana teškim vremenima i situacijom, odreći će se prihoda od prodanih ulaznica u koristi obitelji slabijeg imovinskog statusa te isti utrošiti za kupovinu osnovnih životnih namirnica koje će se potom podijeliti potrebnima.

U natjecateljskom dijelu nastupit će Lika Kolorado (Zagreb), ČudNoReĐe (Zagreb), Home Conflict (Zagreb), Core System (Međimurje) i Sage (Zagreb). Gostujući bendovi su prošlogodišnji pobjednici O'ROCK FEST-a, Ogenj (Koprivnica) i najpoznatiji zagorski rock band, Zadruga.

Pokrovitelji ovogodišnjeg O'ROCK FEST-a su Ministarstvo kulture, Krapinsko – zagorska županija i Grad Oroslavje, a donatori AquafilCRO d.o.o, Birotehnik d.o.o., Oprema Špoljar d.o.o. i A.C. Redan d.o.o. Udruga mladih Feniks ovim putem poziva sve ljubitelje dobre glazbe i još boljeg rock-a na 11. O'ROCK FEST te garantira dobar provod i zabavu uz odlične rock bendove! Također, budući da ovogodišnji festival ima humanitarni karakter, sudjelovanjem na istome činite dobro djelo, što je još jedan motiv i razlog više da 21.10.2017. napunimo oroslavski Dom kulture i pošaljemo dobre vibracije!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook