Prethodni članak
Sljedeći članak

OSNOVANA PODRUŽNICA GLAS-a u KRAPINI

Novoosnovana podružnica GLAS-a, istaknula je, idealan je spoj mladosti i iskustva te početak jedne moderne i uspješne stranke u Zagorju


GLAS i Amsterdamska koalicija mjesto su okupljanja i ujedinjavanja i zajedno se borimo za otvorenu, naprednu Hrvatsku u istoj takvoj EU. Nećemo spuštati pogled, jasno ćemo zastupati naše politike i boriti se za bolju i napredniju Hrvatsku -  rekla je predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš na osnvačkoj skupštini podružnice GLAS-a te pozvala građane da 26. svibnja izađu na europske izbore, ali i na izbore za mjesne odbore u Krapini i glasuju za listu GLAS-HSU na čelu sa nezavisnim nositeljem liste Adalbertom Turnerom-Jucijem.

Novoosnovana podružnica GLAS-a, istaknula je,  idealan je spoj mladosti i iskustva te početak jedne moderne i uspješne stranke u Zagorju.

Članovi  krapinske podružnice GLAS-a za predsjednika su izabrali  Željka Vincelja, dugogodišnjeg aktivnog  krapinskog političara i bivšeg saborskog zastupnika. Za potpredsjednike su izabrali Stjepana Graha i Zorana Čavužića, aktualnog gradskog vijećnika. Za tajnika je izabran Neven Malarić, a za članove predsjedništva Krunoslav Rebić, Željko Golub i Alen Poslončec.  Njima će se u predsjedništvu podružnice pridružiti predsjednik GLAS-a Mladih nakon što mladi članovi podružnice održe svoju konstituirajuću sjednicu.

Novoizabrani predsjednik podružnice GLAS-a Željko Vincelj istaknuo je zadovoljstvo brojem okupljenih članova i simpatizera. - Kada smo krenuli u osnivanje podružnice htjeli smo biti mjesto okupljanja svih progresivnih snaga u našem gradu i mislim da smo u tome uspjeli. Želimo biti glas svih onih koji smatraju da su u našoj Krapini, Zagorju i općenito u društvu potrebne hitne promjene, a to je moguće samo uz ljude koji su i u najtežim trenucima znali pokazati svoj stav i dosljednost. Tako je nastala stranka GLAS, a na tim temeljima ćemo izgraditi i jaku krapinsku podružnicu - istaknuo je Vincelj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook