Prethodni članak
Sljedeći članak

Osiguran novac za rekonstrukciju mosta kod Kotke

Vrijednost projektne dokumentacije i radova na rekonstrukciji iznosi 1,6 milijuna kuna


Na posljednjoj sjednici  krapinskog Gradskog vijeća, između ostalog, donesena je Izmjena Proračuna Grada Krapine za 2016. godinu. Ovaj rebalans bio je na dnevnom redu zbog potrebe osiguranja sredstava za rekonstrukciju mosta preko Krapinice kod zgrade Kotke u ukupnom iznosu od 1,6 milijuna kuna koji uključuje sredstva za potrebnu projektnu dokumentaciju te radove na rekonstrukciji.

Ovom Izmjenom Proračun Grada Krapine uvećan je za 1,2 milijuna te sada iznosi 45.442.835 kuna. Na sjednici su primljena na znanje i Godišnja financijska izvješća i Izvješća Uprave o stanju društava Krakom d.o.o., Pekom d.o.o., Gradska plinara d.o.o., Krakom gradnja d.o.o. i Krakom-vodoopskrba i odvodnja d.o.o. za poslovnu godinu 2015., a donesena je i Odluka o izmjeni  i dopuni Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području Grada Krapine.

Spomenutom Odlukom utvrđeno je da je na području svih zona s naplatom parkiranja prvih 15 minuta parkiranje besplatno odnosno bez naknade te je utvrđeno vrijeme naplate parkiranja od 7 do 17 sati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook