Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Radoboj odobrila sve pristigle zahtjeve za studentske stipendije


Nakon što je u studenom 2021. godine Općina Radoboj raspisala natječaj za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2021./2022., u subotu, 15. siječnja potpisani su ugovori o dodjeli studentskih stipendija.
Sukladno natječaju, pravo na stipendiju mogli su ostvariti redovni studenti preddiplomskih, diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, odnosno stručnih studija i diplomskih specijalističkih stručnih studija.

Na natječaj se prijavilo 20 radobojskih studenata, a tijekom provedbe natječaja od prijave je odustalo dvoje studenata iz razloga što su ostvarili pravo na dodjelu državne stipendije. Iako je je bila planirana dodjela 15 studentskih stipendija, općinski načelnik Anđelko Topolovec donio je izmjenu odluke prema kojoj će pravo na stipendiju ostvariti svih 18 studenata koji su dostavili pravovaljani zahtjev na raspisani natječaj. Iznos stipendije iznosi 500,00 kuna, a isplaćuje se za razdoblje 01.10.2021. – 30.07.2022. godine. Općina Radoboj želi svim dobitnicima stipendija puno uspjeha u školovanju! – poručuju iz Općine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook