Prethodni članak
Sljedeći članak

OPĆINA KRAPINSKE TOPLICE POZIVA: Predložite svoje kandidate za javna priznanja

Priznanja će se dodijeliti povodom Dana općine

  • krapinske toplice

    Krapinske Toplice (panorama)


Općina Krapinske Toplice raspisala je javni poziv za dostavu prijedloga za javna priznanja. Ona će se dodijeliti povodom Dana općine 22. srpnja, a riječ je o Povelji Općine Krapinske Toplice, Plaketi Općine Krapinske Toplice, Zahvalnici Općine Krapinske Toplice i Povelji počasnom građaninu.

Zahvalnica se dodjeljuje organizacijama i pojedincima za razne donacije i pomoći Općini. Povelja Općine Krapinske Toplice dodjeljuje se pojedincima, javnim i drugim ustanovama, poduzećima i drugim institucijama za njihove izuzetne zasluge i rezultate koji doprinose razvoju ili ugledu Općine ili ako na neki drugi način trajno zaduže Općinu u oblasti stvaralaštva i suradnje. Plaketa Općine Krapinske Toplice dodjeljuje se u pravilu pojedincima za posebno vrijedne rezultate koji doprinose razvoju i ugledu Općine u bilo kojem vidu stvaralaštva. Počasnim građaninom može se proglasiti osoba iz zemlje ili inozemstva, koja se svojim višegodišnjim radom i aktivnošću istakla u doprinosu razvitka Općine ili na drugi način zadužila Općinu.

Prijedlozi se trebaju dostaviti najkasnije do 15. lipnja na adresu Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice. Prijedlog mora sadržavati osnovne podatke o kandidatu, obrazloženje prijedloga uz napomenu za koje se priznanje kandidat predlaže i razlog prijedloga te potpis i pečat predlagača.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook