Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Bedekovčina podijelila besplatne udžbenike

Na temelju raspisanog javnog poziva te propisanih kriterija, pravo na besplatne udžbenike ostvarilo je 43 osnovnoškolaca


Općina Bedekovčina u Općinskom proračunu za 2018. godinu osigurala je sredstva za financiranje besplatnih udžbenika učenicima slabijeg imovinskog stanja, a koji pohađaju jednu od osnovnih škola s područja Općine Bedekovčina.

Na temelju raspisanog javnog poziva te propisanih kriterija, pravo na besplatne udžbenike ostvarilo je 43 osnovnoškolaca.U četvrtak, 30. rujna, načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban i njegov zamjenik Janko Buzjak u prostorijama Općine primili su roditelje i djecu te tom prilikom podijelili djeci besplatne udžbenike, radne bilježnice i mape za likovni odgoj. Kako bi roditeljima dodatno olakšali financijski napor koji donosi početak školske godine, djeci je darovano i ponešto školskog pribora. Školski pribor financiran je sredstvima koja je“ Kerekesh Teatar“ od prodaje ulaznica za predstavu „Krtice“ u sklopu manifestacije 2. „Ljeto na Bajerima“ darovao u humanitarne svrhe.

Djeci i roditeljima obratio se načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban koji je istaknuo kako je briga za djecu i mlade prioritet u radu Općine te je djeci zaželio puno sreće, stečenog znanja, ali i zabave i veselja u novoj školskoj godini.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook