Prethodni članak
Sljedeći članak

Održani sportski susreti HNS - ovaca

Zagorski su HNS – ovci sudjelovali na 12. Susretima Političke akademije HNS-a održanima proteklog vikenda u Svetom Martinu na Muri


Na 12. Susretima Političke akademije HNS-a održanima proteklog vikenda u Svetom Martinu na Muri okupilo se oko 2500 članica i članova HNS-a, što je u 12 godina održavanja susreta najveći broj sudionik, a među njima je bilo i 140 članica i članova iz Krapinsko -zagorske županije, koji su osim političkih rezultata još jednom potvrdili i zavidne sportske vještine. Natjecanjem u 19 disciplina zagorske HNS - ovke i HNS - ovci osvojili su ukupno 11 pehara.

Osim sportskog nadmetanja, trodnevno druženje članica i članova HNS-a iskorišteno je i za održavanje sjednica Predsjedništva i Središnjeg odbora HNS-a gdje se razgovaralo i o izradi novog i kvalitetnijeg stranačkog programa koji bi obuhvatio sve bitne javne politike za koje HNS kao liberalna stranka želi da u budućnosti budu jače prisutne u hrvatskoj politici, kao i o izradi novog stranačkog Statuta, koji će omogućiti još veći utjecaj svakog člana i članice stranke na proces donošenja svih bitnih odluka unutar HNS-a.

- Na ovogodišnjim susretima Političke akademije ponovno smo potvrdili snagu i stabilnost ali i značajan potencijal zagorskog HNS-a. Ponosan sam na naše sportske rezultate ali još više na rezultate koje ostvarujemo u našim gradovima i općinama, gdje smo fokusirani na projekte i rješenja koje građanima čine život boljim. Zahvalan sam svim članicama i članovima zagorskog HNS-a koji su sudjelovali na sportskim igrama i koji su još jednom pokazali koliko je veliko srce za Zagorje - rekao je predsjednik Županijske organizacije HNS-a KZŽ Anđelko Topolovec.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook