Prethodni članak
Sljedeći članak

Održana Skupština Krapinsko-zagorske županije

Županijski vijećnici dali su suglasnost na prijedlog prve izmjene i dopune financijskog plana Županijske uprave za ceste za ovu godinu. Prvim izmjenama financijski plan povećan je sa oko 39 i pol milijuna na 41 milijun i 623 tisuće kuna što sa ostvarenim viškom sredstava iz prethodne godine ukupno iznosi nešto više od 44 milijuna kuna


Na Skupštini Krapinsko-zagorske županije mjesto za novog ravnatelja Županijske uprave za ceste izabran je Željko Vincelj, koji je na tom mjestu naslijedio Jasmina Krizmanića, sadašnjeg pomoćnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture.

Županijski vijećnici dali su suglasnost na prijedlog prve izmjene i dopune financijskog plana Županijske uprave za ceste za ovu godinu. Prvim izmjenama financijski plan povećan je sa oko 39 i pol milijuna na 41 milijun i 623 tisuće kuna što sa ostvarenim viškom sredstava iz prethodne godine ukupno iznosi nešto više od 44 milijuna kuna.

Inače, iz izvješća je vidljivo da će oko 85 posto ukupno planiranih sredstava biti utrošeno za osnovnu djelatnost, to jest na radove za redovito i izvanredno održavanje županijskih i lokalnih cesta

Skupština Krapinsko-zagorske županije nije mogla proći ni bez rasprave o napisima, da se u Općoj bolnici Zabok izvode ilegalni operativni zahvati na djeci.

-Zar nije sramota je da to mora čitati cijela Hrvatska, zapitao je Ivica Zaplatić, vijećnik HDZ-a kojega zanima i što će se sada poduzeti.

Župan Siniša Hajdaš Dončić, inače predsjednik Upravnog vijeća bolnice, je rekao, kako mu nije bilo ugodno probuditi se i ujutro vidjeti takve napise te dodao, da se čuo s resornim ministrom Rajkom Ostojićem.

Ni on još nije vidio izvješće inspekcije, rekao je Hajdaš Dončić, pa će se do kraja tjedna znati više i poduzeti odgovarajući koraci.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook