Prethodni članak
Sljedeći članak

[ODRŽANA IZVANREDNA SKUPŠTINA] Štef Štokan novi je predsjednik DVD-a Zabok

Osim novog predsjednika, izabrani su i članovi odbora i komisija


Jučer je u vatrogasnom domu DVD-a Zabok na prijedlog članova Upravnog odbora,  održana izvanredna izborna Skupština DVD - a.

Nakon što je od strane članova Društva prihvaćen dnevni red pristupilo se izboru radnih tijela. Od strane Verifikacijskog povjerenstva utvrđena je nazočnost 65 članova te sukladno Statutu sve odluke su pravovaljane.

Nakon opoziva dosadašnjih Tijela društva te objave kandidacijskog-izbornog povjerenstva o pristiglim kandidaturama, utvrđena je samo jedna lista te se pristupilo javnom glasanju u kojoj je odlučeno o novom vodstvu.

Članovi društva svoje povjerenje iskazali su: Štefu Štokanu – kao predsjedniku, Želimiru Ležu – kao zamjeniku predsjednika, Robertu Orsagu kao zapovjedniku,  Ratku Voslaru kao zamjeniku zapovjednika i Damiru Pravici kao tajniku društva.

Kao članovi  Nadzornog odbora izabrani su:  Stjepan Perešin – predsjednik, Josip Tuđa i Petar Vrančić.

Kao članovi Upravnog odbora izabrani su: Tomislav Jerneić, Jadranko Merkaš, Goran Jug, Miroslav Voslar, Jurica Repovečki, Doroteja Lež, Andrijana Jerneić i Ivanka Orsag.

Kao članovi Stegovne komisije izabrani su: Zvonimir Belošević – predsjednik, Rudolf Mraz i Darko Fiket.

Novoizabrano vodstvo zahvalilo se sada već bivšem predsjedniku Vladimiru Tršinskom  na njegovom dugogodišnjem radu  uz nadu za daljnje zajedništvo u radu ovog pomlađenog vodstva.

Novi je predsjednik  zahvalio svima na ukazanom povjerenju te dodao da će to povjerenje u svom mandatu nastojati i opravdati.

Tijekom ovih dana biti će napisan i zapisnik Skupštine te biti proslijeđen sa svim potrebitim papirima u Ured državne uprave u gradu Zaboku  na potvrdu.

Skupštinu su pozdravili i tajnik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Rajko Jutriša te Dražen Sinković, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Zaboka.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook