Prethodni članak
Sljedeći članak

[ODLIČNI REZULTATI] Topličani ponovno najbolji u krosu

Županijsko prvenstvo za učenike osnovnih i srednjih škola u krosu održano je u Šemnici


U Šemnici je održano županijsko prvenstvo za učenike osnovnih i srednjih škola u krosu. Osnovna škola Krapinske Toplice već je tradicionalno bila najbolja.

U kategoriji učenica 5. i 6. razreda Dora Krušlin, Luna Ključević, Gabriela Halapir i Paola Pogačić osvojile su 5. mjesto ekipno. U kategoriji učenika 5.i 6. razreda pobijedio je Lovro Stepić, David Gumbas je bio četvrti, David Kerep šesti, a Maskim Tišlar sedmi. Ekipno dječaci su osvojili prvo mjesto i stekli pravo nastupa na državnom prvenstvu. U kategoriji učenica 7.i 8. razreda pobijedila je Ivana Telišman, Lucija Ključević je osvojila drugo mjesto, Leona Šoštarko sedmo, a Tena Stepić jedanaesto. Ekipno cure su osvojile 1. mjesto i stekle pravo nastupa na državnom prvenstvu. U kategoriji učenika 7. i 8. razreda momčad u sastavu Ivan Kukovečki, Dominik Goluban, Neven Očić i Luka Mušica osvojila je 1. mjesto i stekla pravo nastupa na državnom prvenstvu.

- OŠ Krapinske Toplice ponosna je na svoje učenike i rezultate koji se postižu velikim zalaganjem učenika i entuzijazmom njihovih mentora. Uz požrtvovan i predan rad postižu se iznimni rezultati. Pohvale svim učiteljima koji svojim radom okupljaju učenike oko sebe, a posebno mentorima koji su se plasirali na državno natjecanje profesorima Željku Fortu i Ivanu Čavlek. Ovim putem želim se zahvaliti i našim velikim donatorima Sato d.o.o. i Roses Designer Outlet koji su svojim donacijama obogatili školu opremom za tehničku kulturu 2 i 3D printera te nabavkom dresova i trenirki za sportaše i sportašice škole. Posebne zahvale Ratku Habus iz Sato d.o.o.i Romanu Rogović glavnom manageru iz Rosesa – istaknuo je ravnatelj topličke škole Samson Štibohar.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook