Prethodni članak
Sljedeći članak

Odlična suradnja mještana Orehovca Radobojskog i Općine Radoboj

Mještani su podijeljeni u pet grupa po dva člana, napravljen je raspored košenja i točno se zna kada je koja grupa na redu za košnju trave, a potreban materijal - gorivo i flaks osigurava Općina Radoboj.


Odličan primjer suradnje Općine Radoboj i mještana općine je naselje Orehovec Radobojski. Naime, mještani Orehovca Radobojskog sami održavaju javne površine u svom naselju. Svaka dva tjedna mještani sami kose travu oko društvenog doma, uređuju dječje igralište i prostor oko eko otoka. Da bi sve funkcioniralo kako treba, brine se Dragutin Gerić, član Općinskog vijeća Općine Radoboj.

 

 

Mještani su podijeljeni u pet grupa po dva člana, napravljen je raspored košenja i točno se zna kada je koja grupa na redu za košnju trave, a potreban materijal - gorivo i flaks osigurava Općina Radoboj. - Primjer suradnje mještana Radobojskog Orehovca i Općine Radoboj ogledni je primjer kako treba funkcionirati suradnja mještana i općine, jer samo zajedničkim radom i zalaganjem možemo učiniti našu općinu još ljepšom – kažu u Općini Radoboj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook