Prethodni članak
Sljedeći članak

Odličan nastup Đidare u Varaždinu

Na natjecanju je nastupilo 19 klubova i 144 natjecatelja i natjecateljica


U organizaciji Fight cluba Kovačić u varaždinskoj Areni održan je peti po redu međunarodni turnir Croatia savate open, koji je ove godine službeno postao svjetski kup pod ingerecijom FISav-a. Nastupilo je 19 klubova i 144 natjecatelja i natjecateljica.

Među njima su naravno bili i najtecatelji i natjecateljice zabočke Đidare, koji su ostavili sjajan dojam. U Zabok su se kući vratili sa čak osam odličja. Ono najjačeg, zlatnog sjaja, osvojio je senior Marko Vrbanec u kategoriji do 80 kg. U finalu te kategorije Marko je bio bolji od Jurice Galekovića (Omega Varaždin).

U konkurencija kadeta odličan je bio Lovro Novak koji je u kategoriji do 40 kg osvojio drugo mjesto, dok je Ivano Peček u kategoriji do 35 kg bio treći.

Kod juniorki u konkurenciji do 56 kg Tamara Gašpert bila je treća, a isti su uspjeh polučili i juniori Denis Fiket (-75 kg) i Gordan Čandarlić (-70 kg).

Do bronce su stigli i seniorka Petra Rožman (-56 kg) i senior Matija Bočkaj (-80 kg).

Trener Đino Sinković nije krio zadoljstvo rezultatima svojih natjecatelja i natjecateljki koji su plod sve boljeg rada u ovom savate klubu, koji se vraća na staze stare slave.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook