Prethodni članak
Sljedeći članak

Objavljen Javni poziv za Isticanje kandidatura za članove Povjerenstva za ravnopravnost spolova

Mandat članova Povjerenstva traje do isteka aktualnog saziva Županijske skupštine KZŽ

Objavljen je javni poziv za isticanje kandidatura za članove odnosno članice Povjerenstva za ravnopravnost spolova Krapinsko-zagorske županije.

Povjerenstvo je savjetodavno tijelo Županijske skupštine KZŽ za promicanje ravnopravnosti spolova u Krapinsko-zagorskoj županiji. Ima predsjednika i osam članova/članica. Mandat članova Povjerenstva traje do isteka aktualnog saziva Županijske skupštine KZŽ. Javnim pozivom bira se pet članova/članiica Povjerenstva iz reda nezavisnih stručnjaka/stručnjakinja iz područja djelokruga Povjerenstva i nevladinih udruga za promicanje i zaštitu ženskih ljudskih prava.

Povjerenstvo predlaže Županijskih skupštini donošenje općih akata iz područja ravnopravnosti spolova, provodi županijske strateške dokumente iz područja ravnopravnosti spolova, provodi mjere iz nacionalnih i županijskih strateških dokumenata iz područja ravnopravnosti spolova u kojima je nositelj te izrađuje izvješća o njihovom provođenju, daje Županijskoj skupštini Krapinsko-zagorske županije financijski plan itd.

Više informacija možete pronaći na internetskoj stranici Krapinske-zagorske županije OVDJE.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Od 21:15 autocesta A1 na dionici između čvorova Sveti Rok i Maslenica zbog jakog vjetra otvorena je samo za osobna vozila. Obilazak za ostala vozila je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (DC50, DC27, DC54). Na Jadranskoj magistra...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program