Prethodni članak
Sljedeći članak

Obavijest na vratima ureda Turističke zajednice Općine Tuhelj zbunila je čitatelje

Ured je bio zatvoren i tri godine dok je gospođa Večerić Gorupić koristila porodiljni dopust, a osoba koja je bila njena zamjena radila je u prostorijama Općine – objasnio je tuheljski načelnik ističući kako je i tada i sada sve funkcioniralo kako treba


Na e – mail adresu redakcije proteklog su nam tjedna stigle fotografije obavijesti na vratima Turističke zajednice općine Tuhelj na kojoj piše kako je ured zatvoren zbog korištenja godišnjeg odmora u periodu od 16. kolovoza do 5. rujna. Začudila je ta obavijest našeg čitatelja obzirom da je riječ o općini koja je po broju dolazaka turista, zbog Termi Tuhelj koje se tamo nalaze, pri vrhu u našoj županiji. Kako je moguće da ured ne radi u jeku sezone, pitali smo načelnika Tuhlja Mladena Hercigonju.

Mora dobiti godišnji

On nam je objasnio kako direktorici Turističke zajednice po zakonu mora dati godišnji odmor u periodu od lipnja do rujna koji mora trajati dva tjedna. – Obzirom da su nam prošle sve važne manifestacije poput Tuheljske noći te proslava Dana općine i Velike Gospe, shvatili smo da je ovo najbolji period da direktorica Valentina Večerić Gorupić iskoristi dva tjedna godišnjeg od 16. kolovoza do 15. rujna - rekao nam je Hercigonja. Dodao je kako svatko onaj tko treba bilo kakvu informaciju može nazvati brojeve Turističke zajednice koji su, za vrijeme trajanja godišnjeg odmora jedine zaposlenice, odnosno direktorice, preusmjereni i u Općinu. Hercigonja ističe kako, ako netko inzistira ili zbog nekog razloga treba doći u ured Turističke zajednice dok je direktorica na godišnjem odmoru, tamo dolazi netko od zaposlenika Općine.

Prijava preko aplikacije

Ured je bio zatvoren i tri godine dok je gospođa Večerić Gorupić koristila porodiljni dopust, a osoba koja je bila njena zamjena radila je u prostorijama Općine – objasnio je tuheljski načelnik ističući kako je i tada i sada sve funkcioniralo kako treba. Gosti se, kako nam je potvrdila direktorica Valentina Večerić Gorupić, prijavljuju preko aplikacije eVisitor, a isto je tako potvrdila da je i za vrijeme godišnjeg odmora dostupna na brojeve telefona koji su javni i dostupni na web stranicama Turističke zajednice općine Tuhelj. Sporna je obavijest, zbog koje nas je kontaktirao čitatelj, uklonjena je te je umjesto nje istaknut broj telefona na koji zainteresirani mogu dobiti potrebne informacije do povratka direktorice s godišnjeg kada će ured, prema njenim riječima, normalno početi s radom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook