Prethodni članak
Sljedeći članak

NOVI DETALJI STRAVIČNOG UBOJSTVA: Sin sjekirom raskomadao nepokretnu majku!

Novi broj Zagorskog lista objavio je nove detalje o brutalnm ubojstvu koje je protekle subote zgrozilo čitavo Zagorje.


Iako su prve neslužbene informacije bile da je razvojačeni hrvatski branitelj s dijagnozom PTSP-a, Milan Risek zvani Stipek (51), protekle subote u Kuzmincu pokraj Mihovljana svoju nepokretnu majku Jelenu (89) ubio na smrt je pretukavši nekim tupim predmetom, današnje izdanje Zagorskog lista donosi drugačiju, još brutalniju priču.

Naime, izvor blizak istrazi potvrdio je Zagorskom listu da je osumnjičeni Milan svoju majku raskomadao sjekirom, iscijepavši je po glavi i trbuhu te joj je odsjekao šaku lijeve ruke.

Podsjetimo, Milan Risek bio je nekadašnji pripadnik 7. gardijske brigade, popularnih 'Puma' generala Ivana Koradea, a prema pričanju susjeda boluje od PTSP-a, od kojeg se nikad nije ozbiljno liječio, a izrazito je sklon alkoholu. Zbog svega toga, prema pričanju susjeda, često je imao napade bijesa i agresivnosti.

Njegova majka Jelena, s kojom je sam živio u zajedničkom kućanstvu, a koja je prema pričanju susjeda rođena s hendikepom zbog kojeg je od rođenja bila hroma, u posljednje dvije godine bila je nepokretna i prikovana za krevet, jer joj je  bolesna noga bila je puna gnjojnog tkiva. O njoj se brinula snaha drugog, pokojnog sina, koja je živjela u neposrednoj blizini.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook