Prethodni članak
Sljedeći članak

NOVI DETALJI: Evo zašto je policajac šefu uneredio ured svojim fekalijama


Nered kojeg je zagrebački policajac napravio u prostorijama V. policijske postaje u centru Zagreba velika je neugodnost. Podsjetimo, on je ušao u prostorije postaje, izvršio veliku nuždu na stol načelnika postaje Jose Žugaja. Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je nezadovoljni policajac bio pod utjecajem alkohola, a kolegama je otprije poznat po nedoličnom ponašanju.

Navodno je tako ranije dobio sudsku zabranu prilaska kolegici koju je uznemiravao, također pod utjecajem alkohola.

Policajac, koji je u trenutku kada je revoltirano uneredio postaju, navodno je bio na godišnjem odmoru, a zbog svega je i kažnjen, prijavljen je zbog nedoličnog ponašanja kojim je naštetio ugledu policije.

Jutarnji neslužbeno doznaje i kako je jedan od razloga nezadovoljstva bila obnova zgrade u kojoj se nalazi postaja, a koja je stradala u potresu.

- Dulje vrijeme žalio se na nepostojanje sanitarnog čvora. Zamislite situaciju u kojoj policajac mora cijelu smjenu odraditi, a da nema gdje obaviti nuždu. Možda je to bio "okidač" - rekli su sugovornici za Jutarnji.

Sindikat policije Hrvatske ističe kako postoje puno "primjereniji načini" da se riješi problem nečijeg nezadovoljstva, no ističu kako, po svemu sudeći, se radi o incidentu koji je povezan "s pretjeranim konzumiranjem alkohola, a ne s nekim opravdanim razlozima".

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook