Prethodni članak
Sljedeći članak

NOGOMETNI TURNIR SENIORA I VETERANA : Golubovec slavio na domaćem turniru


Nogometa nikad dosta. Samo kaj je završila sezona, nova je već na vidiku. Da se ne uspavamo i da ne bi to zaboravili, već pretprošli vikend turnir u velikom nogometu uz 40. rođendan kluba organizirao je NK Golubovec. Nastupili su i seniori i veterani. Prvoga dana u petak odigrane su dvije seniorske utakmice, i to sa dva zagorska četveroligaša. Straža je sa 4:0 pobijedila Lobor, a domaćin Golubovec je sa 1:0 pobijedio Tondach. U subotu su preostala dva susreta četvrtfinala odigrali seniori. Ivančica je pobijedila Oštrc 4:0, a Rudar DZ je bio bolji od Inkopa. Nakon regularnog dijela bilo je 1:1, a na penale je slavio Rudar za 6:5. Kod veterana nastupile su 4 ekipe. U subotnjem polufinalu Rudar M je pobijedio Inkop sa 4:1, dok je domaći Golubovec sa 6:0 bio bolji od Lobora. Kod seniora u polufinalu domaćini su bili bolji od Rudara DZ 4:1, dok je Ivančica sa 3:0 iznenadila Stražu.

Pobjede za Golubovec i Rudar M

Nedjelja je donijela završne utakmice. Za 3. mjesto kod seniora nije odigrana utakmica već su se pucali penali a Rudar DZ je slavio 5:4 protiv Straže, dok je u velikom finalu Golubovec sa 4:0 pobijedio Ivančicu. Najbolji igrač turnira i vratar dolaze iz redova domaćih, a to su Ivan Josipović i Matija Žuliček. U veteranskom finalu Rudar M je sa 3:1 pobijedio Golubovec, dok je Lobor osvojio 3. mjesto pobjedom protiv Inkopa 3:0. Najbolji igrač kod veterana je Kristijan Škudar, a vratar Dalibor Grozdek, obojica iz pobjedničke ekipe Rudara iz Rudar Mihovljan. Domaćini su organizirali pravu feštu, uz turnir, osigurali zabavu, sadržaje za djecu i bogatu ugostiteljsku ponudu.

Nažalost dojam je pokvarilo nevrijeme koje je doslovno u minutu, zadnjeg dana, poharalo vanjski uređeni prostor, namijenjen za zabavu gostiju. No, protiv više sile se ne može, a domaćini su ipak odradili dobar posao i najavili novi turnir i slijedeće godine.

Rezultati: seniori: četvrtfinale: Straža – Lobor 4:0, Golubovec – Tondach 1:0, Rudar DZ – Inkop 1:1 (6:5), Ivančica – Oštrc 4:0; polufinale: Straža – Ivančica 0:3, Golubovec – Rudar DZ 4:1; za 3. mjesto: Rudar DZ – Straža samo penali 5:4; finale: Golubovec – Ivančica 4:0.; veterani: polufinale: Rudar M – Inkop 4:1, Golubovec – Lobor 6:0; za 3. mjesto: Lobor – Inkop 3:0, finale: Rudar M – Golubovec 3:1.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook