Prethodni članak
Sljedeći članak

Noć knjige u Krapinskim Toplicama – program je vrlo zanimljiv


Noć knjige zanimljivim programom obilježava se i u Općinskoj knjižnici Krapinske Toplice.

Noć knjige je manifestacija koja se svake godine održava povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja). Ovogodišnja tema Noći knjige glasi „Kad je prizma kataklizma: knjige za izazovna vremena“, a zaštitni je znak dinosaur Gjuro Nachitanovicz.

Općinska knjižnica Krapinske Toplice i ove godine u sklopu manifestacije Noć knjige organizira zanimljiva događanja koja će se održati u utorak, 23. travnja 2024. godine u Domu kulture Krapinske Toplice.

Višestruko nagrađivani pisac Hrvoje Kovačević osnovnoškolcima će predstaviti svoje knjige iz serijala „Čuvari tajne“. Književni susret s Hrvojem Kovačevićem počinje u 11 sati.

Svoju najnoviju knjigu „Depra“ poznati novinar i voditelj Aleksandar Stanković  predstavit će u 19 sati. Kombinirajući prozne zapise i poeziju, autor otvoreno govori o svojoj borbi s depresijom s ciljem destigmatizacije ove bolesti. Nakon predstavljanja knjige slijedi druženje uz degustaciju vina i sitnih zalogaja Vinarije Vuglec Breg te slanih i slatkih delicija hotela Villa Magdalena.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook