Prethodni članak
Sljedeći članak

NK Mladost započela s pripremama

Poslije uvodnih treninga, pet tjedno, pripeme će se, uobičajeno, nastaviti i kroz prijateljske utakmice. Za sada su dogovorene tri, prva je 6. kolovoza protiv Studentskog grada....


Prvom laganijem treningu, koji je u odsutnosti trenera Srećka Tisanića vodio kapetan Tihomir Vančina, odazvalo se 17 igrača, a zamijećena su i dva nova – Davor Iskrić, povratnik iz krapinskog Zagorca i Dragutin Tomašković iz Zagorca Veliko Trgovišće.

Prvoj ekipi pridružila se i juniorska četvorka, Tomislav Tuđa, Nino Dragčević, Marko Repovečki i Marko Krznar, a iz momčadi nedostaju Tomislav Junković i prvi strijelac Nikola Krajačić, koji će karijeru nastaviti u Austriji. Poslije uvodnih treninga, pet tjedno, pripeme će se, uobičajeno, nastaviti i kroz prijateljske utakmice. Za sada su dogovorene tri, prva je 6. kolovoza protiv Studentskog grada.

Uz igrački kadar, u Mladosti bi ovih dana trebalo doći i do promjene na predsjedničkoj funkciji. Neslužbeno, to bi mjesto trebao preuzeti Ivan Jurina.

I još jedna novost, prije svega za gledatelje - svoje domaćinske utakmice Mladost će kao i do sada igrati u nedjelju prije podne, ali od 11, a ne od 10 sati kao do sada.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook