Prethodni članak
Sljedeći članak

NEVJEROJATNA PRIČA O JEDNOM PSU: Medo voli jeger, a najviše povjerenja ima u žene

Medo je star oko godinu dana


Sredinom siječanja na livadi nasuprot salona Ozimec na industrijskoj cesti u Zaboku pojavio se mali pesek. Kako nam je rekao vlasnik salona, Vladimir, on i njegova supruga Ana su ga odmah zapazili.

- Videl sam da se kreće tamo i da jede miševe. Nakon toga sam mu počel nositi jesti. Nije išel na bliže od 10-15 metara jer je bil strahu - ispričao nam je Vladimir dodavši da ga odtada on i njegova supruga pokušavaju pridobiti i naviknuti na ljude, ali da su teško uspjevali.

 Kažu da su ga razni ljudi pokušali uloviti i time ga preplašili. - Mi smo bili uporni jer smo mu htjeli dobro. Kad su bili praznici u lipnju trebali smo ići na more, odlučili smo da nejdemo nikam zbog njega. Svaki dan smo dolazili u salon iako nismo radili da bi mogli biti s njim - govori nam Vladimir dodavši kako je prvo išao k njegovoj supruzi, a pridobili su ga pravom poslasticom. - Jeger je bil okidač. Prvo je došel k supruzi jer ima više povjerenja u žene. Mene i sve muške prihvaća, ali više vjeruje ženama. Pretpostavljam da mu se neki muški zamjeril - objašnjava nam Vladimir i dodaje kako pas svaki dan ujutro dođe kod salona i otiđe popodne.

- Pretpostavljam da može biti star oko godinu dana. Jako je zaigran, privadil se na lopticu, a kupa se u jezercu iza našeg salona. Kad ja velim da idemo na plivanje, on odmah ide. Velika želja nam je da nađe dobar dom, u mogućnosti s dvorištem i da dojde u dobre ruke - nastavlja s pričom o Medi kojeg supruga zove Mrvica. Dodaje kako se zasada za peseka zainteresirala tek jedna gospođa koja bi trebala doći ovaj četvrtak ili petak pogledati psa.

Vidjeli smo s koliko žara Vladimir i njegova supruga pričaju o psu pa smo pitali što kada dođe vrijeme za rastanak.  - To bude nam jako drago. Zavoljeli smo ga i nadamo se da ćemo ga moći posjećivati  - rekli su i dodaju kako su ga jako željeli dovesti kući, ali da imaju svoja dva psa koji ne prihvaćaju druge pse.

Svi koji su zainteresirani za udomljavanje mogu nazvati 049/222-600 ili mobitel 098/378-991.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook