Prethodni članak
Sljedeći članak

NESREĆA NA RADU: Na radnika se urušila stijenka kanala i usmrtila ga

Danas oko 13 sati u Zlatar Bistrici se dogodila stravična nesreća u kojoj je život izgubio radnik koji je radio u rovu prilikom postavljanja cjevovoda za oborinsku odvodnju


Nesreća se desila ispod Konstruktorove betonare, nekoliko metara od mosta preko rijeke Krapine. Kako se priča među mještanima, navodno se radi o radniku poduzeća Poli - mont, koje je u sklopu rekonstrukcije ceste D 29 postavljalo cjevovod za oborinsku odvodnju.

 – Navodno je radnik s bagerom došao preblizu rovu i zemlja odnosno stijenka kanala se urušila na radnika u rovu i poklopila ga. Priča se i da ga je možda beton udario u glavu. To je nasip, mokra zemlja, i kada dođe do vibracije tla, zemlja se urušava, nastaje odron. Dovoljna je minuta bez zraka da se čovjek onesvijesti, valjda ga nisu mogli na vrijeme izvući, a rupa odnosno rov je dubok bar dva metra – pričali su mještani okupljeni oko mjesta nesreće.

Čovjek koji je smrtno stradao u nesreći navodno je 50 – tih godina, iz Orehovice. Nikakvih službenih informacija još nema, a policijski očevid i izvlačenje tijela preminulog radnika je u tijeku. Na mjestu nesreće su i vatrogasci JVP Zabok.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook