Prethodni članak
Sljedeći članak

Nenad Mihalić predsjednik podružnice Stranke rada i solidarnosti u Oroslavju

Za potpredsjednika Mario Milat, dok je tajnik postao Robert Šuk


Ubrzo nakon izbora za Europski parlament, Stranka rada i solidarnosti Krapinsko-zagorske županije nastavila je sa svojim organizacijskim jačanjem terena.

U petak, 31. svibnja, održana je Izborna skupština podružnice u gradu Oroslavju. Za predsjednika podružnice izabran je Nenad Mihalić, za potpredsjednika Mario Milat, dok je tajnik postao Robert Šuk.
Novoizabrani predsjednik istaknuo je kako mu je cilj što prije konsolidirati podružnicu, te poraditi na jačanju članstva.

- Izbori za mjesne odbore u gradu Oroslavju su u listopadu, do tada moramo sa građanima prokomentirati našu viziju grada, te želimo konstruktivno raditi na ostvarenju svih projekata koji će našim sugrađanima omogućiti bolju kvalitetu života, istaknuo je Nenad Mihalić.
Na skupštini su bili prisutni Predsjednik županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti Anđelko Topolovec, saborska zastupnica Marija Puh te vodstvo Stranke rada i solidarnosti Krapinsko-zagorske županije.

Skupštini se obratio i predsjednik županijske organizacije Anđelko Topolovec – Podružnica Oroslavje imat će punu podršku županijske organizacije. Na ovim izborima je vidljivo koliko je važno imati dobro organizirat teren, jer u onim jedinicama lokalne samouprave koje su se bolje organizirale, rezultati su znatno bolji.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook