Prethodni članak
Sljedeći članak

NEMA KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ: Svi testirani uzorci su negativni

U Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu obavljeno je testiranje ukupno šest uzoraka na koronavirus (COVID-19)


foto: ilustracija

U Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu obavljeno je testiranje ukupno šest uzoraka na koronavirus (COVID-19) - po jedan iz Splita i iz Rijeke i po dva uzorka iz Zagreba i iz Siska, a svi su negativni, prenosi portal Vijesti.hr.

- Današnji testirani iz Rijeke, Splita, Siska, naše Klinike i Rebra, svi su negativni. Iz Rijeke će večeras doći još pet uzoraka, plus jedan ili dva naša -poručili su za RTL iz Klinike. U dosadašnjim testiranjima u Klinici niti jedan uzorak nije bio pozitivan na novi koronavirus, a informacije će biti ažurirane sukladno pojavi novih uzoraka, prenosi Vijesti.hr.

Kao preventivne sigurnosne mjere za zaštitu građana od potencijalne ugroze koronavirusom, podsjetimo, ministar zdravstva Vili Beroš donio je 21. veljače odluku o osnivanju karantene u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".

Ondje će boraviti osobe za koje se utvrdi ili postoji sumnja da su bile u doticaju s oboljelim osobama ili osobama za koje ima naznaka da su zaražene koronavirusom prilikom boravka u sredinama koje se smatraju izvorištima zaraze. Trajanje karantene trajat će sukladno zdravstvenim procjenama, prenosi Vijesti.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook