Prethodni članak
Sljedeći članak

[NATJEČAJ U TIJEKU] MUP će školovati čak 750 novih policajki i policajaca

  • foto: MUP

    foto: MUP


Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika i polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac ili policajka u 2019./2020. godini. Upisati bi se trebalo 750 polaznika, odnosno polaznica, a program obrazovanja započet će 16. rujna. Polaznice/polaznici će se po završetku primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova, sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju trogodišnju ili četverogodišnju školu, nemaju navršenih 28 godina na dan 16. rujna 2019. godine, imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, imaju propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti te da su dostojni za obavljanje policijske službe i nisu članovi političke stranke.

Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33, s naznakom “Za natječaj“. Rok za podnošenje prijave je do 31.8.2019.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook