Prethodni članak
Sljedeći članak

Natalija Lukec pristupila HDZ - ovom Klubu vijećnika u Županijskoj skupštini

N. Lukec bivša je laburistkinja te nezavisna vijećnica u Županijskoj skupštini


Natalija Lukec, nezavisna vijećnica u Županijskoj skupštini Krapinsko - zagorske županije pristupila je Klubu vijećnika Hrvatske demokratske zajednice u Županijskoj skupštini. Službenim potpisivanjem sporazuma formalizirana je suradnja oko budućeg kreiranja zajedničkih političkih stavova, inicijativa i projekata te zajedničkog djelovanja i nastupa u radu Županijske skupštine. 

Uz Nataliju Lukec, sporazum je u ime Hrvatske demokratske zajednice potpisao Zdravko Tušek, predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Županijskoj skupštini. Natalija Lukec izjavila je kako pristupanjem Klubu drži prvim korakom prema otvaranju novog poglavlja u Hrvatskom zagorju, u kojem će podobni napokon ustupiti mjesto sposobnima. Također je napomenula kako se iskreno veseli suradnji sa ozbiljnim i organiziranim ljudima na ostvarenju kvalitetnih programa i postizanju dugoročnih ciljeva usmjerenih na opće dobro.

Čelni čovjek zagorskog HDZ-a, Žarko Tušek, istaknuo je važnost sudjelovanja i još većeg uključivanja žena u politiku kao i činjenicu da HDZ ostvaruje dato obećanje kako je spreman surađivati sa svim kvalitetnim i kompetentnim ljudima bez obzira na stranačku pripadnost.  Zadovoljstvo pristupanjem nove članice u Klub izrazio je i predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Županijskoj skupštini, Zdravko Tušek.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook