Prethodni članak
Sljedeći članak

Nakon kišnog vikenda vraća se sunce

Vrijeme tijekom vikenda bit će promjenjivo i kišno, a od ponedjeljka se vraća sunce...


Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, danas nas očekuje djelomice sunčano vrijeme uz promjenjivu naoblaku te u većini krajeva uz samo prolazno malo kiše ili kratkotrajan pljusak. Češća pojava kiše, pljuskova i grmljavine očekuje se u Dalmaciji.

Vjetar će biti većinom slab istočni i sjeveroistočni, na Jadranu mjestimice umjereno jugo i jugozapadnjak, a na sjevernome Jadranu ujutro bura. U unutrašnjosti razmjerno svježe. Najviša temperatura između 21 i 26, a na Jadranu od 26 do 31°C.

Sutra nas čeka još više kiše. Bit će promjenljivo oblačno i nestabilno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, najavili su iz DHMZ. Najmanja vjerojatnost oborina je na južnom Jadranu. Vjetar većinom slab. Temperatura bez veće promjene.

U subotu, a u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu i u nedjelju, bit će promjenljivo oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima. U nedjelju u Dalmaciji, a u ponedjeljak posvuda sunčanije. Vjetar slab, u nedjelju na kopnu umjeren sjeverni, na Jadranu umjerena, na sjevernom dijelu i jaka bura, u ponedjeljak u okretanju na sjeverozapadnjak. Temperatura bez veće promjene, u nedjelju većinom niža.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook