Prethodni članak
Sljedeći članak

NAGRADNA IGRA: Vodimo Vas na predstavu 'Nikad nije prekasno'

Predstava će se održati ovog ponedjeljka u 20 sati u festivalskoj dvorani u Krapini


U ponedjeljak 27. veljače u 20 sati nakon svečane skupštine povodom desete obljetnice Glumačkog festivala u Krapini održat će se premijera predstave Nikad nije prekasno, Ladislava Prežigala. Redatelj je Zoran Mužić, a igraju Sanja Marin i Zijad Gračić. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni POU Krapina ili putem sustava ulaznice.hr <http://ulaznice.hr>. „Nikad nije prekasno“ dirljiva je i komična priča o ljubavi dvoje beskućnika. Razlozi pada junaka naše priče na društveno dno mogu se pronaći u tranzicijskoj svakodnevici, ali i u nesretnim ljubavima iz prošlih vremena. Na klupi u parku, tražeći ljubav i razumijevanje, duhovitim komentarima opisuju stanje u kojem su se bez svoje krivice zatekli, osvrćući se nadruštvenu nepravdu kao i karakternu rugobu svojih bivših ljubavnika. Vedra duha, podižući jedno drugo s dna na koje su pali, pružaju si utjehu i nadu vjerujući kako nikad nije kasno za novi početak.

Kulturna udruga “GFUK”* je organizator Glumačkog festivala u Krapini koji se održava svakog proljeća po Uskrsu i tako već desetu godinu za redom u Festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini, te u mnogim drugim gradovima i općinama Hrvatskog zagorja. Samo na prošlogodišnjem festivalu koji je trajao 17 dana odigrano je ukupno 31 predstava koje je pogledalo više od 9 000 ljudi. Tijekom proteklih devet godina na festivalu je sudjelovalo više od 500 glumaca, a odigralo se stotinjak predstava, koje je pogledalo oko 64.000 posjetitelja.

U suradnji s GFUK –om, poklanjamo vam dvaput po dvije ulaznice za predstavu, a detalje nagradne igre potražite na našem Facebook profilu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook