Prethodni članak
Sljedeći članak

Nacionalni park Plitvička jezera

Doček 2018. godine

Svako godišnje doba ima posebnu čaroliju – od proljeća kada se sva priroda budi, preko ljeta kada se sva raskoš boja prelijeva po jezerima, slapovima, šumama, preko kraljice jeseni i predivnih jesenskih boja do zime koja donese tišinu, bjelinu i zaledi slapove koji postaju predivne skulpture i umjetnička djela najvještije kiparice – prirode.
Pozivamo vas da dođete i osjetite upravo tu zimsku čaroliju u Nacionalnom parku Plitvička jezera, u jednoj od najposjećenijih i najpoznatijih turističkih atrakcija Hrvatske.

Više na: http://bit.ly/NovaGodinaPlitvickaJezera

ZIMSKA IDILA I DOČEK NOVE 2018. U HOTELU JEZERO

Uz uživanje u krajoliku Nacionalnog parka, možete uživati i u ambijentu Hotela Jezero, udaljenom samo 300 m od najvećeg jezera Kozjak. Hotel ima sve potrebno za potpuni doživljaj zimskog ambijenta – nakon šetnje parkom, možete se opustiti u finskoj sauni ili turskoj parnoj kupelji, whirpool-masažnom bazenu ili možete vježbati u teretani hotela. Pobrinuli smo se i za vaše najmlađe koji se mogu igrati u dječjoj igraonici.

A ako tražite romantičnu lokaciju za doček Nove godine, možete ju dočekati upravo u ovom idiličnom okruženju – u srcu čarobnih Plitvičkih jezera. Novogodišnji program u hotelu Jezero počinje 30. prosinca 2017. nastupom benda Trio Marinero, a za odlično raspoloženje tijekom silvestarske noći pobrinut će se Status bend. Organizirani doček Nove godine pružit će vam obilje zabave, tombolu, birane specijalitete, a na Novogodišnje jutro i piknik na otvorenom.

LIČKI AMBIJENT I DOČEK NOVE 2018. GODINE U LIČKOJ KUĆI

Ukoliko želite osjetiti pravi Lički ambijent, preporučamo vam doček Nove godine u nacionalnom restoranu Lička kuća koja će vas oboriti s nogu svojom gurmanskom ponudom. Za odličnu atmosferu za doček Nove godine zadužen je Intro bend uz koji, u kombinaciji s izvrsnom ponudom restorana Lička kuća, odličan doživljaj i zabava ne mogu izostati.

SKIJANJE, SANJKANJE, PLITVIČKA JEZERA…

KOMBINACIJA ZA IDEALAN OBITELJSKI ODMOR
U sklopu Nacionalnog parka Plitvička jezera nalazi se i malo skijalište Mukinje opremljeno svim potrebnim za odlično obiteljsko druženje na snijegu – od vučnice, najma ski opreme do ugodnog bistroa s pogledom na stazu. Skijaška staza duga je oko 400 m, blagog je nagiba i kao takva, idealna je za djecu i skijaše početnike. Skijajte, sanjkajte se, bordajte, iskušajte noćno skijanje, probajte finu hranu, prošećite uz jezera, promatrajte predivnu prirodu, dočekajte Novu 2018. godinu – stvorite predivne uspomene ove zime u Nacionalnom parku Plitvička jezera! Veselimo se vašem dolasku!

U PONUDI JE PET RAZLIČITIH PAKETA – od samog dočeka u Hotelu Jezero ili restoranu Lička kuća do cijelog vikenda provedenog u Nacionalnom parku Plitvička jezera. Sve one koji se odluče za bilo koji od paketa s noćenjem, na novogodišnje jutro, očekuje i piknik uz jezero Kozjak!

Više informacija pronaći ćete i na adresi: https://issuu.com/plitvicelakes/docs/nova_20godina_20u_20nacionalnom_20p

PAKETI:
...................................................
Doček u hotelu Jezero
Romantična lokacija u srcu čarobnih Plitvičkih jezera


PAKET 1: Tri noći, 29.12. – 01.01.
... cijena za odraslu osobu u 1/2 sobi već od 2.100,00 kn
PAKET 2: Dvije noći, 30.12. – 01.01.
... cijena za odraslu osobu u 1/2 sobi već od 1.700,00 kn
PAKET 3: Novogodišnja noć u NP Plitvička jezera
... cijena za odraslu osobu u 1/2 sobi već od 1.200,00 kn
PAKET 4: Doček Nove godine u hotelu Jezero, cijena 600,00 kn/osoba
U svim paketima je i:
• Ulaznica u NP Plitvička jezera (za cijelo vrijeme boravka u parku),
• Ulaznica za vučnicu (skijalište i sanjkalište) - ovisno o vremenskim uvjetima...
...............................................................

Doček u restoranu Lička kuća

PAKET 5: Doček Nove godine, cijena 450,00 kn/osoba

Veselimo se vašem dolasku!

INFORMACIJE, REZERVACIJE I UPLATE

Odjel prodaje Nacionalnog parka Plitvička jezera
tel: 053/ 751 832 I e-mail: [email protected]
Radno vrijeme prodaje: pon - pet; 7.00 - 15.00 h
POGODNOST: mogućnost plaćanja u ratama putem American Express kartice (3 - 6 rata, samo za rezervirani novogodišnji aranžman sa smještajem)

Više na: http://bit.ly/NovaGodinaPlitvickaJezera


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook