Prethodni članak
Sljedeći članak

Na parkiralištu u Zaboku razbio staklo na autu i ukrao ženske torbice

Nepoznati lopov je torbice 'opelješio' i malo dalje ih odbacio.

  • Ilustracija

    Ilustracija


U ponedjeljak, 27. ožujka između 12.00 i 23.00 sati, na parkiralištu u Zaboku, nepoznati počinitelj kamenom je razbio staklo na suvozačevim vratima osobnog automobila 24-godišnjakinje te iz vozila uzeo dvije ženske torbice sa dokumentima i novčanikom sa bankovnim i osobnim karticama koje je u blizini odbacio, a otuđio manji novčani iznos iz novčanika.

Još jedna dojava stigla na zagorsku policiju. 65-godišnji muškarac je u travnju 2016. godine 51-godišnjem hrvatskom državljaninu dao odjavljeni osobni automobil i skuter, a za uzvrat je trebao dobiti drugo osobno vozilo, ali da do sada nije dobio vozilo, niti su mu vraćene njegove stvari.

Na sajmeni dan u Zlataru, policijski službenici zatekli su 34-godišnjeg i 22-godišnjeg hrvatskog državljanina sa nekoliko desetaka kilograma sitno rezanog duhana, pakiranim u plastičnim vrećicama namijenjenog za prodaju bez nadzornih markica. Policiji je prijavljena i krađa drva. Muškarac (65) prijavio je kako je iz njegove šume u Veleškovcu, tijekom veljače 2017. godine, 49-godišnjak porušio i odvezao desetak stabala hrasta, čime ga je oštetio za više tisuća kuna.

Evidentirane su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, jedan prekršaj držanja životinja bez nadzora, jedan prekršaj iz Zakona o prebivalištu, te jedan požar bez štete na otvorenom prostoru. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook