Prethodni članak
Sljedeći članak

[NA NJIMA SVIJET OSTAJE] Oskari znanja za zagorske učenike!

Nagrade će biti uručene 28. lipnja

  • FOTO: azoo

    FOTO: azoo


Dodjela priznanja i Oskara znanja učenicima državnim prvacima na natjecanjima u znanju i učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima održat će se 28. lipnja u Velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.


Među laureatima su i zagorski učenici i mentori. U kategoriji glazbenih prvaka, Oskar znanja primit će Roberto Hren iz ŠUDIGO – a Zabok (mentor Petar Varga) dok će u kategoriji državnih prvaka priznanje primiti Marko Nuli iz OŠ Konjščina (mentor Mladen Prugovečki) za prvo mjesto na natjecanju mladih tehničara te Maja Profeta iz OŠ Sv. Križ Začretje (mentorica Božena Belanović) za prvo mjesto na istom natjecanju.

Oskar znanja odlazi i u ruke Mihaela Šeba (mentorica Božena Belanović) iz OŠ Sv. Križ Začretje za prvo mjesto na natjecanju Sigurno u prometu, Domagoja Gavranića iz OŠ K.Š.Gjalski Zabok (mentor Katarina Mardešić) za prvo mjesto na natjecanju informatike te Leonardu Birušu iz SŠ Pregrada (mentor Andrea Vukmanić) za prvo mjesto na natjecanju iz povijesti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook