Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladi zagorski glazbenik bit će kandidat HNS-a za načelnika općine

-Odlučio sam se kandidirati za načelnika naše općine i pobijediti. Najviše me žalosti kada vidim mlade ljude, koji masovno odlaze iz naše općine u susjedne općine i gradove jer ovdje ne vide nikakve budućnosti - rekao je mladi HNS-ov kandidat.

  • vugrek jurica

    Foto: Facebook - Jurica Vugrek


Na sinoćnjoj sjednici Izvještajne skupštine podružnice HNS-a Novi Golubovec istaknuto je kako će njihov kandidat za načelnika općine na predstojećim lokalnim izborima biti mladi obrazovani i poznati zagorski glazbenik Jurica Vugrek.

-HNS je u Novom Golubovcu već godinama praktički jedina oporba aktualnoj vlasti te se svim raspoloživim sredstvima borimo protiv njihovog nerada. U Novom Golubovcu se ništa ne dešava, nema novih projekata i investicija te želimo promijeniti takvo stanje već na lokalnim izborima koji su pred nama. Zbog toga smo istaknuli našeg kandidata za načelnika općine, mladog, obrazovanog i priznatog glazbenika Juricu Vugreka, te smo uvjereni u njegovu pobjedu na izborima – rekao je predjednik podružnice Darko Gorski.

Vugrek je sinoć stranačkim kolegama predstavio svoj program i viziju razvoja općine pri čemu je naglasio kako je odlučan u svojoj namjeri da preuzme vođenje ove male zagorske općine.

-Odlučio sam se kandidirati za načelnika naše općine i pobijediti. Najviše me žalosti kada vidim mlade ljude, koji masovno odlaze iz naše općine u susjedne općine i gradove jer ovdje ne vide nikakve budućnosti, te upravo takve ljude želim uključiti u svoj pobjednički tim na ovim lokalnim izborima. Znamo što je potrebno napraviti u našoj općini da se vrati u život i to ćemo ponuditi našim mještanima, koji su željni promjena jer je trenutna situacija neodrživa - naglasio je Jurica Vugrek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook