Prethodni članak
Sljedeći članak

Mirko Filipović jučer je operiran u Zaboku i žali što je morao otkazati borbu zbog ozljede

Mirko je naime ponovo teško ozlijedio koljeno, oštećena mu je hrskavica i puknuo mu je prednji križni ligament, zbog čega mu je bila potrebna hitna operacija


Nakon što se ozlijedio proteklog petka na treningu pripremajući se za dugoočekivanu borbu s Royem Nelsonom, legenda borilačkih sportova, Mirko Filipović CRO COP, borbu je na kraju bio prisiljen otkazati.

Mirko je naime ponovo teško ozlijedio koljeno, oštećena mu je hrskavica i puknuo mu je prednji križni ligament, zbog čega mu je bila potrebna hitna operacija.

Kao i prošli puta kad se ozlijedio, stručnu liječnički pomoć potražio je u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zaboku, točnije na Bračku, gdje je jučer ujutro operiran, o čemu je sinoć obavijestio i svoje pratitelje na Facebooku.

„Dragi prijatelji, u petak tokom posljednjeg treninga u ovim pripremama, za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno nakon čega sam jednostavno pao na pod od boli. Nisam mogao više stati na tu nogu a magnet iduće jutro je pokazao ono čega sam se i bojao, da mi je puknuo prednji križni ligament i da je hrskavica oštećena. Jutros sam operiran u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku! Jako mi je žao jer sam se jako radovao ovoj borbi i bio sam zaista maximalno spreman jer sam prošao vrhunski trening kamp. Isprike svima a posebno Royu Nelsonu jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu a sada od nje neće biti ništa. Ali nažalost, ovo je viša sila i na to nisam mogao utjecati. Ali čim se oporavim nadam se da ćemo Roy i ja ipak odraditi nas uzvratni meč jer ga vjerujem i on i ja jako želimo a vjerujem i mnogi mma fanovi! Hvala na razumijevanju i veliki pozdrav svima!!“, napisao je Mirko, a potom objavio i fotografiju iz bolničkog kreveta.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook