Prethodni članak
Sljedeći članak

Milanović u Zagorju: 'Mi antifašiste i branitelje tretiramo isto'

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović sastao se danas u Hrvatskom zagorju s predstavnicima Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH.

  • image.jpeg

    Predsjednik SDP-a Zoran Milanović sastao se danas u Hrvatskom zagorju s predstavnicima Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH.


Zoran Milanović (SDP), kandidat Narodne koalicije za premijera RH, sastao se danas u Hrvatskom zagorju s predstavnicima Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske, predvođenih predsjednikom Franjom Habulinom. Radnom ručku u 'Majsecovom mlinu' u Donjoj Stubici domaćin je bio čelnik zagorskog SDP-a Siniša Hajdaš Dončić, a pridružio im se i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar. - Vrijeme predizborne kampanje je i prilika da se analizira ono što je do sad rađeno i što bi trebalo raditi ubuduće. Razgovor koji smo vodili protekao je u prijateljskoj i otvorenoj atmosferi. Moram reći da ga mi nismo snimali i ne mogu vam dati neku vrpcu ili snimku - rekao je Habulin te dodao kako vjeruje da će se dobra suradnja antifašista i SDP-a nastaviti i dalje, na korist čitavog hrvatskog društva, pogotovo u ovo vrijeme u kojem se, kako je naglasio Habulin, događa fašizacija Hrvatske, a što stvara podjele u Hrvatskoj i šalje ružnu sliku Europi i svijetu. Zoran Milanović također je izrazio zadovoljstvo dobrom suradnjom s hrvatskim antifašistima. - Naši kontakti su stalni. Pomagali smo koliko smo mogli. Mi i antifašiste i branitelje iz Domovinskog rata tretiramo isto. Hrvatska kao republika izborena je u Drugom svjetskom ratu. Sve dalje je bilo ne čisto, ne jasno i ne gotovo, jer da jest ne bi bilo Domovinskog rata, ali to je jedan kontinuitet od osamdeset godina i moramo prihvatiti da je sve to Hrvatska - istaknuo je Milanović

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook