Prethodni članak
Sljedeći članak

Milanović s partnerima potpisuje koalicijski sporazum u Zaboku!

Siniša Hajdaš Dončić potvrdio je Zagorskom listu da se koalicijski sporazum Narodne koalicije između SDP-a, HNS-a, HSS-a i HSU-a potpisuje ove subote u Zaboku.


Foto arhiva: Zoran Milanović u Zaboku

Zoran Milanović (SDP), Ivan Vrdoljak (HNS), Krešo Beljak (HSS) i Silvano Hrelja (HSU) potpisat će ove subote u podne u Zaboku Sporazum o predizbornoj koaliciji za zajednički izlazak na prijevremene parlamentarne izbore, potvrdio nam je Siniša Hajdaš Dončić.

Iako je ranije bilo najavljeno da će 'Narodna koalicija' sporazum potpisati u Čakovcu, plan je promijenjen, što dosta govori i o utjecaju Hajdaš Dončića u nacionalnoj organizaciji SDP-a, gdje je nedavno vodio i kampanju Zoranu Milanoviću na unutarstranačkim predsjedničkim izborima.

-Činjenica da će se jedan nacionalno važan sporazum, Sporazum Narodne koalicije, potpisati u Zagorju, veliko je priznanje radu čitave krapinsko-zagorske Županijske organizacije SDP-a - rekao je Hajdaš Dončić za Zagorski list.

Ukoliko vremenske prilike budu dopuštale, Sporazum će biti potpisan javno na novom zabočkom Zivtovom trgu, a u slučaju lošeg vremena u Velikoj galeriji Grada Zaboka.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook