Prethodni članak
Sljedeći članak

Mažoretkinje Dubrovčan ponovno briljirale

Natjecanje je održano u Vodicama


Mažoretkinje Dubrovčan protekli su vikend sudjelovale na natjecanju Pokal Vodica u organizaciji Vodiških mažoretkinja i HUMT-a (Hrvatsko udruženje mažoret timova), saveza pod kojim Mažoretkinje Dubrovčan djeluju.

Prvi dan natjecanja odvijao se u centru Vodica na večeri plesa koja je započela defileom kroz grad, zatim je uslijedila zajednička fotografija svih mažoretkinja na trgu te završila s tridesetak koreografija na trgu uz prisutnost brojne publike i vjernih navijača. Drugi dan natjecanja održavao se u dvorani Čista Velika, nedaleko Vodica, gdje su se mažoretkinje iz Dubrovčana predstavile s 5 koreografija te osvojile 5 medalja od čega su 4 zlatne i jednusrebrnu. Zlatne medalje osvojilesu u kategorijama mini štap tradicionalni stil kadeti, velika formacija štap moderni stil juniori, mini štap moderni juniori i mini štap moderni stil seniori te srebrnu medalju za mini formacije baton flag seniori.

-U odličnoj organizaciji putovanja bilo je prilike za kupanje, pjesmu, ples i zabavu te smo tako ispratili ljeto na najbolji mogući način, uz kupanje, pjesmu, ples i zabavu. Nakon ovog natjecanja krećemo aktivno dalje u novu sezonu uz naše postojeće i nove članice. Interes za uključivanje djece u mažoret ples ponovno je u porastu, do sad imamo 10 novih upisa te pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže jer upisi traju do kraja rujna – poziva Valentina Večerić-Gorupić predsjednica Mažoretkinja Dubrovčan.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook