Prethodni članak
Sljedeći članak

Maturanti sljedeći tjedan završavaju s nastavom, evo kako će se to proslaviti u Zagorju

Utorak 22. svibnja zadnji je dan nastave za maturante

  • foto: arhiva

    foto: arhiva


Hrvatski maturanti u utorak 22. svibnja opraštaju se od svojeg srednjoškolskog obrazovanja, po mnogima najboljeg razdoblja u životu.

U utorak im je, naime, zadnji dan nastave kada će početi maturantsko 'ludilo' diljem Hrvatske pa tako i u Zagorju. Zagorske ulice će tako preplaviti maturanti u raznim kreativnim odorama, a izostavno neće biti niti fućkanje. Nećemo im to zamjeriti, ipak se tako nešto slavi samo jednom u životu. Mnogi će odmarati samo do 7. lipnja kada počinju ispiti državne mature.

Dodajmo kako će se centralna proslava za maturante tradicionalno održati u Zaboku i to u Regeneratoru pod nazivom 'Dani zagorskih maturanata' od utorka 22. do petka 25. lipnja. Ovogodišnja proslava bit će organizirana paralelno na dvije pozornice ispred i u Regeneratoru.

Događaj je to pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i grada Zaboka. Bit će tu dance rock stage kao i stage s domaćom glazbom s brojnim renomiranim DJ-ima.

Ako niste maturanti, a želite biti dio fešte, cijena ulaznice će u utorak, srijedu i četvrtak iznosit će 10 kuna, a u petak 25. svibnja 30 kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook