Prethodni članak
Sljedeći članak

MARTINJE PRI VENTEKU

Lepo pozivamo velepreštimane dame i gospodu da dana 11. studenog (SUBOTA) od 20 sati nazočiju svečanom činu blagoslova mošta vu restoranu kod pajdaša i vinskog brata Venteka!!!

M A R T I NJ S K I M E N U

Kupica dobrodošlice
Domaći narezak z kleti
Zagorska juha

Martinjski pladanj:
Guska z mlincima
Lungić vu grojzdju,
Restani krumpir, kroketi,
Krvavice, pečenice, buncek,
Kiselo zelje, žganci

Orehnjača
Šunka vu testu

Cijena menija s uključenim pićem: 230,00 kn po osobi

Za dobar štimung će se pobrinuti:
Branko Greblički Ventek i Ex bend
Tamburaški sastav ''Ekipa''
Biškup cesargradski i njegova svita

REZERVACIJE: VILLA ZELENJAK VENTEK
RISVICA 1, KUMROVEC,
tel. 049/550 747
[email protected], www.zelenjak.com

VILLA ZELENJAK VENTEK
Ljepota prirode kao nadahnuće


U slikovitom okruženju Kumrovca, Klanjca te brojnih dvoraca i kurija, “Zelenjak” je omiljeno okupljalište mnogobrojnih gostiju. Dugi niz godina svojim gostima pruža nezaboravne gastronomske užitke.

U neposrednoj blizini Zagreba (40-ak km udaljenosti), u prelijepom kutku Hrvatskog zagorja i uz samu rijeku Sutlu, već više od sedamdeset godina postoji Villa Zelenjak-Ventek. Upravo na ovome mjestu, 1835. g. priroda je nadahnula pjesnika Antuna Mihanovića da napiše stihove hrvatske himne.

VILLA ZELENJAK VENTEK, UGOSTITELJSKI JE OBJEKT S DUGOM OBITELJSKOM TRADICIJOM, JOŠ OD 1938. GODINE. Nalazi se unutar značajnog krajobraza Zelenjak, uz spomenik hrvatskoj himni ''Lijepa naša''. Villa se sastoji od a la carte restorana u kojem svakodnevno nudimo autohtona zagorska jela, dvorane za razne sastanke, obiteljske proslave te vjenčanja. Nudimo smještaj u sedam stilski uređenih soba te rustikalnom apartmanu. Od proljeća ove godine u ponudi imamo manju wellness oazu za opuštanje duha i tijela.

Uz nezaobilaznu puricu s mlincima i zapečene štrukle u vrhnju zbog kojih se gosti uvijek rado vračaju, nudimo razna zagorska jela kao što su: svinjski lungić u umaku sa vrganjima, krpice sa zeljem, ajngemahtec, knedle sa šljivama, štrudle te smo ove godine uvršteni u projekt OKUSI ZAGORJA.

ZELENJAK JE IDEALNO MJESTO ZA OPUŠTANJE U PRIRODI, šetnje uz rijeku Sutlu te planinarenje do ruševina starog burga Cesargrad. Važno je spomenuti kako se u blizini nalazi etno muzej Staro selo Kumrovec, dvorac Veliki Tabor te Terme Tuhelj.

Uz veselje i pjesmu koja se ovdje nerijetko čuje, čekamo vas u Zelenjaku!
__________________
Izletište
Pansion
A la carte restoran
Svečana dvorana do 190 gostiju
Vjenčanja na otvorenom
Wellness
__________________

VILLA Zelenjak – Ventek
Kumrovec
Risvica 1, Kumrovec
Tel: 049/ 550 747
Fax: 049/ 550 221
[email protected]
www.zelenjak.com

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook