Prethodni članak
Sljedeći članak

Marko Gospočić i Silvije Kebet u borbi za svjetska odličja

Borci Stubice na Svjetskom prvenstvu u Tunisu


Još je jedno veliko priznanje stiglo na adresu savate kluba Stubica iz Donje Stubice. Silvije Kebet i Marko Gospočić, zajedno s trenerom Srećkom Znikom braniti će boje Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u savate combatu, koje će se od 12. do 16. održati u Tunisu, točnije u poznatom turističkom središtu Hammamet.

Kebet i Gospočić jedini su zagorski borci koji će nastupiti na svjetskoj smotri. Oboje su se dobro spremili, no konkurencija je žestoka. Obojica u svojoj kategoriji imaju po deset protivnika. Silvije Kebet nastupit će u kategoriji do 70 kg, a Marko Gospočić u kategoriji do 80 kg. Dobra je stvar što će obojica na dispoziciji imati svog trenera Srećka Zniku, koji na Svjetsko prvenstvo putuje u svojstvu trenera reprezetnacije.

- Dobro smo se pripremili, ali na SP nema slabih. Potrebno je da te i malo pomazi sreća sa ždrijebom. Vjerujem u Kebeta i Gospočića, a jedna medalja bilo kojeg sjaja bila bi veliki uspjeh za nas. Nadam se da će se to dogoditi - riječi su Srećka Znike pred odlazak u Tunis.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook