Prethodni članak
Sljedeći članak

Malinogomet: MNK Stubaki pokorili Ledinu

Uz odličnu organizaciju braće Hrčić ove je nedjelje odigran je malonogometni turnir u Andraševcu na popularnoj ˝ledini˝.


Uz odličnu organizaciju braće Hrčić ove je nedjelje odigran je malonogometni turnir u Andraševcu na popularnoj ˝ledini˝. Na turniru se okupilo 23 ekipe, a najboljom se pokazala MNK Stubaki iz StubičkihToplica (Pihač, Petek, Japec, Miletić, Gazilj, Kumpar, Veverec, Martinić).

Od prvog kola MNK Stubaki isticali su se kao jedni od favorita jer su u prvom koju odigrali finale prije finala sa ekipom organizatora Vodovod i limarija Hrčić za koju su igrali malonogometaši ekipe Fero-ero ( Capar, Tomašković, Tuđa...).

Nakon eliminacijskih utakmica u finalni dio plasirale su se, osim pobjedničke, još i ekipa Ma-plast iz Donje Stubice, koja je izbacila prošlogodišnjeg pobjednika Niskogradnju Veverec iz Oroslavja, i Šankerski driveri iz Oroslavja.

Rezultati finalnog dijela bili su sljedeći:

MNK Stubaki – Ma-plast 1 : 0, Ma-plast – Šankerski driveri 0 : 1, Šankerski driveri – MNK Stubaki 0 : 2.

Za najboljeg igrača proglašen je Josip Japec ( MNK Stubaki ), najbolji golman je Vedran Miletić ( MNK Stubaki ), a najbolji strijelac turnira je Josip Šipek. Turnir su sudili sudački par Posavec i Kožar.

Posebno treba istaknuti trud organizatora za ostale sadržaje izvan malonogometnog terena što je rezultiralo cjelodnevnim nedjeljnim druženjem i izletom, kako za igrače tako i za cijele obitelji u publici.

Piše: BST

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook