Prethodni članak
Sljedeći članak

'LJETO U KRAPINI': Živo je i veselo na središnjem krapinskom trgu

Nakon natjecanja u pripremanju kotlovine slijedi praćenje nogometne utakmice između Hrvatske i Nigerije na videozidu


'Ljeto u Krapini', tradicionalna manifestacija koja Krapinčanima donosi bogat i zanimljiv program, započela je ovoga petka predavanjima Željka Đurina i Ive Gračanina u Gradskoj knjižnici, nakon čega su posjetitelji mogli uživati uz Klapu Kmeti i Klapu Intrade na gradskom trgu.


I danas je živo i veselo na krapinskom Trgu Ljudevita Gaja. Na natjecanju u pripremanju kotlovine 'kuhače je ukrstilo' 11 ekipa – '5+', 'BIP', DVD Lepajci, Lovačko društvo Krapina, Turistička zajednica grada Krapine, Caffe bar Rebel, JVP Krapina, HVIDRA, Odred izviđača Hrvatsko zagorje Krapina, DVD Donja Šemnica i Udruga ratnih veterana Gromovi. Tko će pripremiti najbolju kotlovinu, odlučuje četveročlana komisija u sastavu Tomislav Leljak, Lidija Ovčarić, Žarko Puljek i Dragutin Kozina, a pobjednici će biti nagrađeni.


Zabava se nastavlja uz najvažniju sporednu stvar na svijetu, nogomet. Krapinčani će tako zajednički moći pratiti Svjetsko prvenstvo, odnosno utakmicu između Hrvatske i Nigerije na videozidu na središnjem gradskom trgu od 21 sat.


Sutra, u nedjelju 17. lipnja, događanja sele na Hušnjakovo, gdje će Krapinski neandertalci – Pleme špiljskog medvjeda upriličiti 'Povratak u sadašnjost', dok Foto klub Krapina od 19 sati priprema izložbu 'Znamenitosti Zagorja' u Muzeju krapinskih neandertalaca, gdje će u 20 sati početi i koncert J.R. Augusta i Nine Romić.















Još članaka iz "Vijesti"

Facebook